νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Αυτήν την Τετάρτη 24.01 το Cadena Project φέρνει στην Αγγλικανική Eκκλησία μια Αθήνα απ' τα παλιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 20 Ιανουαρίου 2018

To Cadena Project είναι μία μοναδική μουσική αλυσίδα, μία σειρά απρόσμενων και ιδιαίτερων συναυλιακών συναντήσεων που έρχεται τον Ιανουάριο στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου κάθε Τετάρτη, ως το τέλος Μαρτίου.
Δέκα live, δέκα διαφορετικοί μουσικοί, δέκα μελωδικοί κρίκο.Ένα παιχνίδι μουσικής ψυχολογίας. Μια αλυσίδα της οποίας είμαστε όλοι αναπόσπαστα μέρη. Η κλασσική μουσική παντρεύεται με την έντεχνη, η ροκ με την jazz, η ποίηση με την όπερα, η ρετρό με την μουσική δωματίου.Μοναδικές συνθέσεις, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις μας υπόσχονται έναν ξεχωριστό μουσικό χειμώνα.

Αυτήν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου το The Cadena Project φέρνει στην Αγγλικανική εκκλησία έναν μοναδικό περίπατο στην κλασσική Αθήνα με τίτλο Athens love prelude.
Ένας περίπατος όπου οι canzonettes συναντούν το ελληνικό ρετρό μέσα από την μοναδική φωνή του τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου και τα μαγικά χέρια του Γιώργου Τσοκάνη.
Μελωδίες που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε παντρεύονται με την κλασσική μουσική σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

 

Info
The Cadena Project:Athens love prelude
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου-Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 20:30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ ticketservices.gr, thecadenaproject.com, και στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και στα καταστήματα Public.

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background