νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Color me book: To site που μεταμορφώνει τις instagram φωτογραφίες σου σε παιδικά σκίτσα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 18 Απριλίου 2016

«Η αρραβωνιαστικιά μου ζωγράφιζε ένα βίβλίο με χρώματα για ενήλικες και σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλεια ιδέα να πάρω ένα πιο προσωπικό με φωτογραφίες των σκύλων μας. Είχα απελπιστεί γιατί δε μπορούσα να το φτιάξω πουθενά αλλά βρήκα ένα φίλο, ιδιοκτήτη ενός τυπογραφείου και με βοήθησε. Όταν το έδειξα στην οικογένεια μου και στους φίλους, ενθουσιάστηκαν οπότε αποφάσισα να δημιουργήσω ένα site στο Spopify και το λανσαράμε επίσημα στις 12 Απριλίου». 

custom_coloring_book_digital_download_largeΟι παραπάνω ατάκες ανήκουν στον Cory Will, δημιουργό του Color me Book. Πρόκειται για ένα site το οποίο μεταμορφώνει τις φωτογραφίες μας από το Instagram σε σκίτσα, έτοιμα για να τα ζωγραφίσεις όπως θες ενώ υπάρχουν κι ενότητες ώστε να διαλέξεις ποια ταιριάζει με το θέμα σου. Απ’ ότι λέει, ο Cory το μεγαλύτερο σουξέ έχουν τα κατοικίδια με τ’ αφεντικά τους, κάτι που δε νομίζουμε να σου φαίνεται περίεργο.

brunch_coloring_book_49c8995e-2622-4dd5-8e14-c72edc3fc7bc_large

Που πας έχει κι άλλο.Μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν πεντασέλιδο color book και στη συνέχεια να στο στείλουν τυπωμένο και να κάνεις δώρο git cards για εορταζόμενους φίλους. Σημείωσε πως όλες οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας, χρεώνονται έχοντας γι’ αφετηρία τα 5 ευρώ και τιμή τερματισμού τα 25. Πιάσε μαρκαδόρους και πέρνα μια βόλτα. 

Kiki Pap

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background