νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Αυτό το Σάββατο ο Gadless γεμίζει με τις μουσικές του την Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 29 Ιανουαρίου 2018

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Gadless θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.
Σε αυτήν την πανέμορφη εκκλησία νεογοτθικού ρυθμού και με την υποστήριξη τριών εξαιρετικών μουσικών (Γιώργος Αντρικόπουλος-βιολί, Αντρέας Θεοδοσίου-κιθάρα, Τζίνα Μαρκουλή-πιάνο), ο Gadless θα παρουσιάσει ένα set απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική και την ατμόσφαιρα αυτού του μοναδικού ναού.
Καλεσμένη του θα είναι η Lou is (aka Λουίζα Σοφιανοπούλου), μία από τις επιβλητικότερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, η οποία συμμετέχει στο επόμενο single του με την ονομασία Falling το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουάριου από την Ammos Music.

About Gadless
Το project με το όνομα Gadless αφορά την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD.
Eως σήμερα έχει κυκλοφορήσει 4 digital singles, ενώ εδώ και έναν χρόνο έχει αρχίσει να παρουσιάζει το υλικό του ζωντανά. Ο ίδιος αποκαλεί την μουσική του ως «μελαγχολική ποπ δωματίου», θέλοντας να προσδιορίσει λιτά και αυτοσαρκαστικά την νοσταλγικότητα και αμεσότητα των ήχων του.

 About Lou is
 Η Lou is κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop/rock μέχρι την jazz και την ethnic. Το πρώτο της epDragons” κυκλοφόρησε το 2015 περιλαμβάνοντας 6 τραγούδια σε δικούς της στίχους και μουσική και με επιρροές από Etta James και Ella Fitzgerald μέχρι Massive Attack και Portishead.

Info
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου Φιλελ-λήνων 27, Σύνταγμα
Προπώληση στο Άρωμα Πλατείας (25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη) με κόστος 10 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.00 μ.μ Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 μμ.

 

 

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background