feeling it slow over this dream

Join the City #47 Live από Tango with Lions & Vintage Εκπτώσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 30 Ιανουαρίου 2018

Τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην πόλη.
**κάποια από αυτά χωρίς να πληρώσεις μία

Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου για Σχολεία – Έως τον  Ιούνιο 2018

Πείτε μας Ταινία, πότε και για πόσα παιδιά την θέλετε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση….

O κινηματογράφος είναι η έβδομη καλλιτεχνική έκφραση , η συνισταμένη όλων των υπολοίπων και ως εκ τούτου αποτελεί μέρος της κοινωνικής και πολιτιστικής εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων. Λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, πολλά παιδιά μεγαλώνουν έχοντας όλο και λιγότερη πρόσβαση στους κινηματογράφους, που είναι οι φυσικοί χώροι των ταινιών και ο μοναδικός τρόπος θέασης που ολοκληρώνει την κινηματογραφική εμπειρία.Οι Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema και Φλοίσβος Cineplex 3 Cinemas – Floisvos Cineplex 3 Cinemas θέλουν να προσφέρουν σε όλους τους μέλλοντικούς θεατές, την δυνατότητα να ζήσουν αυτή την εμπειρία χωρίς οικονομικά εμπόδια. Έχουμε επιλέξει ταινίες που θεωρούμε κινηματογραφικά ποιοτικές και που αναφέρονται σε θέματα όπως η φιλία, η ενηλικίωση, η οικογένεια, η συνεργασία και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Είναι αυτό το είδος κινηματογράφου που ξέρουμε πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή των εφήβων. Θεωρούμε όμως πως είναι μία καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με τους συμμαθητές τους ταινίες που προφανώς δεν θα έβλεπαν ποτέ, παρασυρμένοι από τον συρμό της εποχής. Είμαστε δε, βέβαιοι από την εμπειρία μας, ότι μετά τις προβολές θα έχουν οι μαθητές μίαν άλλη οπτική, πολύ πιο θετική και δημιουργική για τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Δεν λείπουν βέβαια οι ιστορικές ταινίες και τα αγαπημένα από όλους κινούμενα σχέδια.
**Κάθε Δευτέρα με Πέμπτη δωρεάν προβολές και κάθε Παρασκευή ταινίες με 2 ή 3€.
Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ


 

Sale @ Neon Raum – 30 & 31 Ιανουαρίου

Sales are on! Λίγο πριν έρθουν οι νέες συλλογές της σεζόν, πήγαινε μία βόλτα στο Neon Raum.  Ένας υπέροχος φρέσκος χώρος με ένα εξελιγμένο και ανακαινισμένο showroom σε περιμένει συντροφιά με υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ.  Σε επιλεγμένα προϊόντα η έκπτωση είναι πάνω από 70%.
Ώρες Λειτουργία: 12.00-17.00
Σχεδιαστές:  Cat Black, The Dreamer , Grannys TripRazzmatazzBord de l’eau design factory, KENO, Jojo Blanc, Moloko PlusThe Bronze MedalEvanthia, Efthymis Fokas Shoes, Titeld Berlin, Neon Raum Vintage collection.
Neon RaumΛεωχάρους 17, Αθήνα


 

Δεσποινίς Τρίχρωμη «όνομα ζώο πράγμα» Live – Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους («όνομα ζώο πράγμα*», 2017 και «Πού πάνε τα μπαλόνια;», 2014). Τα live της περιλαμβάνουν εκείνη να τραγουδάει, να παίζει πλήκτρα και να πατάει κουμπάκια. Συχνά την συνοδεύουν συνεργάτες της μουσικοί, όπως η Nalyssa Green και ο Ευάγγελος Ασλανίδης και τότε όλα είναι καλύτερα.
* Όνομα, Ζώο, Πράγμα, Φυτό, Επάγγελμα, Φαγητό, Χώρα/Πόλη. Αρχικά ένας παίχτης ξεκινάει να λέει από μέσα του την αλφαβήτα λέγοντας φωναχτά μόνο το πρώτο γράμμα, το «Άλφα». Ο διπλανός παίχτης καλείται να τον διακόψει όποτε θέλει λέγοντας δυνατά τη λέξη «ΣΤΟΠ». Τότε ο πρώτος παίχτης ανακοινώνει σε ποιο γράμμα της αλφαβήτας τυχαία τον διέκοψε. Το παιχνίδι ξεκινά με το γράμμα στο οποίο τον σταμάτησε.
Είσοδος 5 ευρώ
six d.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι / Αθήνα / T: +30 210 3210510


 

Tango With Lions (The Light – Release live show) at AN club! – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Η Kat (Κατερίνα Παπαχρήστου) επιστρέφει με τους Tango with Lions (band)μετά από μακρόχρονη δημιουργική απουσία και ενώ με τα προηγούμενα δύο albums τους -“Verba Time” (2010), “A Long Walk” (2013)- έχει δημιουργηθεί ένα πιστό κοινό του συγκροτήματος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το πολυαναμενόμενο νέο τους album, “The Light”, θα είναι η πρώτη κυκλοφορία της Inner Ear Records για το 2018.
Το album άρχισε να παίρνει μορφή το 2015 και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017. 
Την συναυλία ανοίγει ο Octave Lissner!
AN club ‘official’, Σολωμού 13-15 / Εξάρχεια 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background