νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Ο Spike Lee σκηνοθετεί το νέο κλιπ των Killers και υμνεί μαζί τους τα ανθρώπινα δικαιώματα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 15 Ιανουαρίου 2019

Το νέο βίντεο κλιπ των Killers για το κομμάτι τους «Land of Free» είναι γεμάτο με την άφιλτρη πραγματικότητα της μεταναστευτικής κρίσης και των καταπατημένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το σχεδόν ντοκιμαντερίστικο και ωμό βίντεο δια χειρός Spike Lee, υπογραμμίζει εύστοχα κάθε στίχο του κομματιού για 4:44 καταιγιστικά λεπτά. Περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και οπτικό υλικό από την επίθεση με χημικά και δακρυγόνα σε οικογένειες μεταναστών από τον αμερικανικό στρατό και την περίπολο συνόρων (ΗΠΑ-Μεξικού), το Νοέμβριο του 2018.

Στο κομμάτι, ο Brandon Flowers μιλά για τις μαζικές φυλακίσεις στις ΗΠΑ, για την πρόταση του Τραμπ στην ισπανική κυβέρνηση να ανακόψει τις μεταναστευτικές ροές υψώνοντας τείχος κατά μήκος της Sahara και για την ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή που παρά τα αμέτρητα θύματα της, η αμερικάνικη νομοθεσία ορίζει ως αναφαίρετο δικαίωμα. 

‘And down at the border
They’re gonna put up a wall
Concrete and rebar steel beams
(I’m standing, crying)
High enough to keep all those filthy hands off
Of our hopes and our dreams
(I’m standing, crying)
People who just want the same things we do
In the land of the free’

View this post on Instagram

#LandOfTheFree (Link in bio)

A post shared by The Killers (@thekillers) on

*Το «Land of the Free»  αποτελεί την επιστροφή των Killers -με νέο υλικό- έπειτα από περίπου 2 χρόνια και την κυκλοφορία του άλμπουμ Wonderful Wonderful (2017) . 

Μ.Κ

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background