νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

O Leon Of Athens παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ "Xenos"στο PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ αυτήν την Παρασκευή

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 4 Φεβρουαρίου 2018

O Leon of Athens γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο «Xenos» στις 9 Φεβρουαρίου με ένα live «party» στο ​PASSPORT Κεραμεικός . Στο live αυτό θα ακούσουμε ​για πρώτη φορά όλα ​τα νέα κομμάτια από το  album του «Xenos»​​ καθώς επίσης και αγαπημένα κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφία του και διασκευές από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή​​.

Ο δίσκος «Xenos», έρχεται σε συνέχεια του άλμπουμ Global (2015) και κυκλοφορεί σε παραγωγή του David Kosten (Bat for Lashes, Marina & the Diamonds) στις 9/2.

Αντλώντας την έμπνευσή του από γεγονότα που «τάραξαν τα νερά» σε διεθνές επίπεδο αλλά και από προσωπικές εσωτερικές διεργασίες, το album χαρακτηρίζεται από μία ώριμη δυναμική κρατώντας παράλληλα την ευαισθησία που ​διακρίνει πάντα την προσέγγιση του Leon. Από την ανυψωτική indie-pop των προηγούμενων singles «Aeroplane«, «Fire Inside You» και «Utopia» ​ως την «σκοτεινή» ηλεκτρονική του «Xenos» ο Leon of Athens αποδεικνύεται μια «ήρεμη» δύναμη που συνδυάζει δεξιοτεχνικά πολλά διαφορετικά στοιχεία.Mετά από μία χρονιά γεμάτη σπουδαίες συνεργασίες (Ευθύμης Φιλίππου, ​Rootlessroot,​ κλπ) και λίγο πριν ετοιμάσει τις αποσκευές του για τα κορυφαία festival SOUTH BY SOUTHWEST, TEXAS (12-18/3) και OKEECHOBEE, FLORIDA (1-4/3), ​αρχίζει τη live πορεία του για το 2018 από την χώρα ​από την οποία ξεκίνησε και το ​PASSPORT .

Info

Leon of Athens ​»Χenos»: ​Τhe journey has just begun!
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.00
PASSPORT- ​Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος ,Κεραμεικός Tηλ. κρατήσεων 2105222203
Τιμές εισιτηρίων: 12€ ορθίων με μπύρα ή κρασί / 18€ με ποτό
Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background