νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου οι Marva Von Theo θα παρουσιάσουν στο Ρομάντσο το νέο τους άλμπουμ.Μαζί τους θα είναι και Glass Rebel

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 7 Φεβρουαρίου 2018

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου οι  Marva Von Theo ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου μαζί με τους Glass Rebel.
Οι Marva Von Theo θα ελευθερώσουν live τα κομμάτια από το πρώτο τους album Dream Within A Dream, ενώ οι Glass Rebel θα δώσουν την δική τους μουσική παράσταση, ξεκλειδώνοντας το show με τραγούδια όπως το Cancer και το Flaw in Love.

Oι Marva Von Theo είναι ένα electropop, synthwave duo, που σχηματίστηκε το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Μάρβα Βούλγαρη, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.
Στη μουσική τους συνυπάρχουν ο ήχος των synths από την synthpop και τα σκοτεινά darkwave ηχοχρώματα των 80΄s, μαζί με samples και drumbeats της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πειραματικό αλλά ταυτόχρονα οικείο άκουσμα. Τα φωνητικά έχουν μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον παρασύρει σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

 

To debut album τους, Dream within a Dream, κυκλοφορεί ψηφιακά στο Bandcamp www.marvavontheo.bandcamp.com.

 

Info

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 3 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Facebook event εδώ


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background