νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Μπαλούρδος: Ο άντρας πίσω απο το κράνος μιλάει στον Join

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 8 Φεβρουαρίου 2016

Μπαλούρδος. Δημοσιογράφος-Ματ- Νυν Αριστερός. Αγαπά τα κοψίδια, το σούσι και τις καμηλοπαρδάλεις. Δεν τρώει χοιρινό γιατί το θεωρεί κανιβαλισμό. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει άνθρωπος και αν δεν το καταφέρει δεν θα μεγαλώσει. Ο αγαπημένος του θείος από τους Γαργαλιάνους είναι ο Τάκης. Ίσως καταβάθος και να συμπαθεί τον Τσολιά. 

IMG_1829

Καλά όλα αυτά αλλά ποιος είναι αυτός ο τύπος από τους Γαργαλιάνους; Πώς ήταν μικρός; Έχει σουξέ στα κορίτσια; Σπαράζουν τα μέσα του όταν ακούει να του φωνάζουν «Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι»;  Βρεθήκαμε ένα μεσημέρι στο λημέρι της Ελληνοφρένειας με ιερό σκόπο να γνωρίσουμε τον άντρα πίσω από το κράνος. Ακόμα σκάβουμε.

IMG_1846  
«Μ’ ευχαριστεί που με αντιμετωπίζουν ως αντικείμενο του πόθου αλλά είναι λίγο στενάχωρο που χρησιμοποιούν το κορμάκι μου και μετά το πετάνε. Όμως είμαι μεγάλη καρδιά, τα βολεύω όλα»

IMG_1852

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πολιτική κατάσταση. Εμπιστεύομαι τον πρωθυπουργό μας, Αλέξη Τσίπρα ότι θα τα καταφέρει, αν μας αξιώσει βέβαια ο Κύριος γιατί είμαστε και Αριστεροί χριστιανοί τώρα.»

IMG_1850

«Ώς έφηβος και βέβαια πήγαινα σε καταλήψεις. Το πιο πολύ που μου πήρε ν’ ανοίξω κατάληψη ήταν τρεις ώρες. Θυμάμαι τότε με τον Αρσένη, είχαμε δουλειά για πολύ καιρό»

IMG_1833 

«Το «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» είναι ένα παρεξηγημένο σύνθημα. Δεν είμαστε όλα αυτά. Δεν ακούγεται καλά απο τον κόσμο και νομίζω έχει να κάνει με τη μουσική περισσότερο. Γενικώς υπάρχει μια έχθρα με τους ανθρώπους που παίζουν μπάσο, τα ‘χει με τους μπασίστες ο κόσμος και λογικό με τέτοια φασαρία που κάνουν. «

 IMG_1853

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Συνέντευξη: Μαρία Πετρίδη/ Κική Παπαδοπούλου
Φωτογραφίες/λήψεις: Κική Παπαδοπούλου
Μοντάζ: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background