νέο joinπρόγραμα από τη Δευτέρα 16/9 #joinseason7

Η Sister Bliss των Faithless, φέρνει χορευτική Insomnia στο Bolivar Beach Bar και το Join Radio σε θέλει στις επάλξεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 16 Ιουλίου 2018

 Tο Bolivar φιλοξενεί μια από τις εμβληματικότερες μορφές της βρετανικής και παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής καθώς και μια από τις πιο πρωτοπόρες djs της γενιάς της, με πάνω από 20 χρόνια στα decks και την μουσική παραγωγή. Η Ayalah Deborah Bentovim aka Sister Bliss, συνδημιουργός των θρυλικών Faithless, αναλαμβάνει τα decks του Bolivar  για ένα «ξάγρυπνο»,  dj set!

Η πρώτη κυρία της ηλεκτρονικής σκηνής, έχει συνθέσει μουσική για κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές όπως το The Beach του Danny Boyleτα εξαίσια βρετανικά film The Hide και Crossing The Line, το τηλεοπτικό δράμα Life Begins και τη θεατρική παράσταση The Black Album and The Emperor Jones που παρουσιάστηκε από το Εθνικό θέατρο του Λονδίνου.
Το 2013 δημιούργησε την εταιρεία παραγωγής Junkdog Records, για τη παραγωγή δικών της δημιουργιών και remixes που ταυτόχρονα λειτουργεί σαν πλατφόρμα υποστήριξης εναλλακτικής μουσικής από ανεξάρτητους νέους καλλιτέχνες! Παράλληλα «τρέχει» την ραδιοφωνική εκπομπή, «Sister Bliss in Session» σε 40 χώρες παγκοσμίως , σαρώνoτας τα dance charts. 

Support dj’s:  Spyros Pagiatakis και Dimitris Papaspyropoulos
Closing set: 
Agent Greg

INFO

Παρασκευή 20 Ιουλίου
Bolivar Beach Bar 
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background