Join Radio MENU
Join Radio -
Things We Love

Star Quality: Τα ζώδια της εβδομάδας από την Μυρσίνη Φαρμάκη (28.01 – 03.02.19)

LIVE NOW! Join Radio - Sunny Boy Sunny Boy

Τα Ζώδια της Εβδομάδας 
21.1.19 – 27.1.19

ΚριόςΜια άκρως ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για εσένα φίλε Κριέ. Γνωριμίες, τυχαίες συναντήσεις αλλά και εκπλήξεις από το παρελθόν είναι στο πρόγραμμα. Μια σχέση που δεν τραβάει εδώ και καιρό πιθανότατα θα τελειώσει οριστικά αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να εκμεταλευτείς όσο και όπως μπορείς, το διάστημα ως τις 14 Φεβρουαρίου γιατί έχεις τον Άρη πολύτιμο σύμμαχο, σε ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μην κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά.

 

ΤαύροςΗ ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα. Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας πιθανότατα θα σου το επιβεβαιώσουν. Θυμήσου-αν μπορείς- τι είχε συμβεί στο διάστημα, από τις 5 έως τις 20/1/2000, και θα δεις ξαφνικά να ξεκαθαρίζει μπροστά σου η μεγάλη εικόνα. Μην τρομάζεις, όλα για καλό είναι. Αν σε παρηγορεί,να σου πω πως σε περιμένει ένας πολύ έντονα ερωτικός Φεβρουάριος.
Συμβουλή της εβδομάδας: Σουλουπώσου! Φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ήρθε η ώρα.

 

ΔίδυμοιΣφίξε για λίγο ακόμα τα δόντια σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, γιατί είναι η τελευταία εβδομάδα που θα σε ζορίσουν τόσο. Επίσης φρόντισε, κάποια από τα γραφειοκρατικά ζητήματα που ζητούν εδώ και καιρό την προσοχή σου. Οι επόμενες ημέρες απαιτούν νηφάλια κρίση καιγρήγορες αποφάσεις-λύσεις που σημαίνει πως δεν θα χαλαρώσεις καθόλου, ως την Παρασκευή, καθώς και στα ερωτικά σου, θα υπάρξει μία σχετική αναστάτωση.
Συμβουλή της εβδομάδας: Ξανασκέψου τη γιόγκα.Θα σε βοηθήσει πολύ.

 

Καρκίνος: Νιώθεις πως έχεις φτάσει στα όρια σου; Δεν έχεις και άδικο. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μετά τις 14/2 οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Το άγχος και η πίεση στα επαγγελματικά, αρχίζουν σιγά-σιγά να υποχωρούν και αφήνουν χώρο για φλερτ, διασκέδαση, αλλά και καλούς φίλους που σε είχαν χάσει το τελευταίο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό χρειαστεί τη βοήθεια σου, κάποιος κοντινός σου άνθρωπος ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου. Φρόντισε να είσαι εκεί.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Δεν είναι.

 

Λέων: Ο Άρης στον Κριό, κάνει τη ζωή σου εύκολη και αυτή την εβδομάδα. Μια επιτυχία στα επαγγελματικά, σου φτιάχνει τη διάθεση και σου ανοίγει την όρεξη: ταξίδια, ντόλτσε βίτα, ψώνια και έξω καρδιά. Έχεις και εύνοια στα ερωτικά ως τις 4/2, οπότε ποιός σε πιάνει; Μπορείς να λυσσάξεις τώρα, χωρίς ενοχές, γιατί μετά θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μη φλερτάρεις  με την αλαζονεία δεν είναι για σένα.

 

Παρθένος: Ακόμα και την τελευταία αυτή εβδομάδα του, ο Ιανουάριος σε παιδεύει, φίλε Παρθένε. Χρειάζεσαι επειγόντως μια ιστορία με χάπι έντ. Αν σε ανακουφίζει, να σου πω πως είναι στο δρόμο, έρχεται και αφορά κυρίως τα ερωτικά σου. Θετικές εξελίξεις όμως θα έχεις και στα επαγγελματικά και μία νέα πηγή εσόδων, πιθανότατα, θα εμφανιστεί από το πουθενά.
Συμβουλή της εβδομάδας: Πέρνα λιγότερες ώρες μπροστά στην οθόνη.

 

Ζυγός: Ενδεχομένως μία διαφωνία με κοντινό σου πρόσωπο, να σε έχει ταράξει αυτές τις ημέρες. Αν όχι, σίγουρα νιώθεις μία έξτρα πίεση στο χρόνο, στις σχέσεις ακόμα και στο τζιν σου. Όλα σε σφίγγουν. Κράτα την αναπνοή σου ως τις 14/2. Κάτι άλλο που θα σε απασχολήσει έντονα, αυτή την εβδομάδα, θα είναι το θέμα σπίτι. Νιώθεις πως έχεις ανάγκη μία αλλαγή. Αντί να αλλάζεις σπίτι, σκέψου, μήπως απλώς αλλάξεις χρώματα και διακόσμηση.
Συμβουλή της εβδομάδας: Πάρε τα βουνά, χρειάζεσαι καθαρό αέρα.

 

Σκορπιός: Αυτή η εβδομάδα θα έχει λίγο απ’όλα για σένα φίλε Σκορπιέ. Μετακινήσεις, συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις και αλλαγές σχεδίων. Σίγουρα δεν θα πλήξεις. Οικονομικές εκκρεμότητες σου προκαλούν άγχος και ταράζουν τον κατά τα άλλα ήρεμο ύπνο σου, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί λύση και για αυτό. Όπου σε καλέσουν στις 31/1 να πας οπωσδήποτε.
Συμβουλή της εβδομάδας: Περισσότερο σεξ.

 

Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα, θα νιώθεις διαρκώς, πως βρίσκεσαι στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Σαν να έχεις συντονιστεί με το σύμπαν και όλα να έρχονται και να κουμπώνουν. Απόλαυσε το, αλλά φρόντισε και να το εκμεταλευτείς, γιατί δεν θα κρατήσει για πάντα. Η υγεία και η φυσική σου κατάσταση ζητούν την προσοχή σου, μην τις αγνοείς.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μην χάνεις το στόχο.

 

Αιγόκερως: Όλα δείχνουν πως είσαι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή. Ένα είναι σίγουρο, πως σε ένα χρόνο, η ζωή σου θα είναι τελείως διαφορετική από ότι σήμερα. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο, γιατί σε μεγάλο βαθμό θα είναι καθοριστικές. Αποφάσισε επιτέλους προς τα που θέλεις να πας και ξεκίνα.Η διάθεσή σου φτιάχνει και μια έξτρα δόση γοητείας σε ακολουθεί.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μην αναβάλλεις τίποτα.

 

Υδροχόος: Η κατάσταση σε μία σημαντική σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, εκτροχιάζεται. Κι εσύ νιώθεις, πως δεν έχεις πλέον τη δύναμη να την ξαναβάλεις στις ράγες. Κάτι τελειώνει αλλά και κάτι αρχίζει για σένα που έχεις γεννηθεί αυτή την εβδομάδα του Ιανουαρίου. Αν έχεις κάποια κρυφή σχέση, πρόσεξε πολύ, γιατί θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί.
Συμβουλή της εβδομάδας: Τόνωσε τις οικογενειακές σχέσεις.

 

Ιχθείς: Ξεκινώντας η εβδομάδα θα σε τρομάξει με τις απαιτήσεις της και προς στιγμήν θα σου πάρει τον αέρα. Από τις 30/1 και μετά όμως, γυρίζεις για τα καλά το παιχνίδι, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά και κλείνεις κι ένα μασάζ για να το γιορτάσεις. Νιώθεις την ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου και να του κάνεις όλα τα χατίρια. Φυσικά και να το κάνεις, αλλά όχι επειδή πάλι νομίζεις πως κανείς δεν σε αγαπάει.
Συμβουλή της εβδομάδας: Μην μείνεις στιγμή χωρίς μουσική.

 
TAGS: Ζώδια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BACK TO TOP