«Η Απόσταση Αναμεσα στον Ουρανό κι Εμάς»

Ο Μπομ Σφουγγαράκης έμεινε μόνος. 15 συγκινητικά fan tributes για την απώλεια του Stephen Hillenburg

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 29 Νοεμβρίου 2018

Ο Βυθός Του Μπικίνι πενθεί απαρηγόρητος! Ο άνθρωπος που δημιούργησε το SpongeBob SquarePants, Stephen Hillenburg  πέθανε σε ηλικία 57 ετών. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν από το Nickelodeon που μεταδίδει την σειρά κινούμενων σχεδίων από το 1999 μέχρι σήμερα, τροφοδοτώντας τις οθόνες μικρών και μεγάλων με «Καβουροπάτι» , ενήλικα ξεροψημένα αστεία και ατελείωτα χαχανητά.
Ο Hillenburg διαγνώσθηκε τον Μάρτιο του περασμένου έτους με ALS (νόσος του κινητικού νευρώνα) και έφυγε από τη ζωή στις  26 Νοεμβρίου του 2018. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του ήταν και ο Beck, εκθιάζοντας τον ευγενικό και γενναιόδωρο αλλοτινό του γείτονα, που -κάπου στα 90s- προσφέρθηκε να δημιουργήσει το artwork για το πρώτο του E.P. 

Mετά από  250 επεισόδια παιδικού τρολλαρίσματος, η παρέα του Τετραγωνοπαντελονη θα μείνει ζωντανή στις καρδιές και τους δέκτες μας, μαζί με ένα παντοτινό «ευχαριστώ» στον ωραίο τύπο που την σκαρφίστηκε. Οι πιο δημιουργικοί φανς αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τον Stephen Hillenburg στα social media, με τους παρακάτω τρόπους :

 

https://jinsayodraws.tumblr.com/post/180579117357/thanks-for-the-laughs/embed

http://endangeredcds.tumblr.com/post/180570952160/stephen-hillenburgs-passing-caught-me-by-complete

View this post on Instagram

😢 #stephenhillenburg

A post shared by Chuckylandia (@chucky.333.21) on

http://lousysharkbutt.tumblr.com/post/180567280082

Mιρέλλα Κάππα


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background