flowers in the big parade deep inside your heart

Κυριακή στην Αθήνα: 4 επιλογές για να περάσεις όμορφα τη μέρα σου!

Written by on 27 Μαΐου 2018


Πάρτυ Έναρξης Bob Theatre Festival
To Bob Theatre Festival διεξάγεται φέτος για 11η χρονιά και το γιορτάζει με ένα κυριακάτικο party! Κέφι, χορός, τραγούδι, γνωριμίες και απρόσμενες εκπλήξεις, καραδοκούν στην ταράτσα του BIOS, από την ομάδα που φιλοδοξεί (και αντέχει) να αλλάξει το θέατρο!

Guest Djs :
Νάνσυ Μπούκλη
Νικόλας Παπαδομιχελάκης
Αναστασία Γιαννάκη
Σταύρος Γιαννουλάδης

Αναλυτικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες για το Bob Theatre Festival εδώ

ΙΝFO
Κυριακή 27 Μαΐου 9 μ.μ. – 5 π.μ.
BIOS exploring urban culture
Πειραιώς 84


Ομαδική Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας PEOPLE
Σε αυτήν την ανθρωποκεντρική έκθεση  μάντεψε ποιός είναι ο πρωταγωνιστής!
Μέσα από τις ιδιαίτερες προσεγγίσεις 52 ταλαντούχων φωτογράφων, προβάλλεται μια καθημερινότητα που διαδραματίζεται  ανάμεσα μας, με μικρές ιστορίες ανθρώπων κλεισμένες σε ένα «κλικ»! Στην έκθεση συμμετέχουν φίλοι της φωτογραφίας που παρακολουθούν τα σεμινάρια δημιουργικής λήψης  από την ομάδα Greek Instagramers Events .

INFO
Κυριακή 27 & Δευτέρα 28/5
11:00-21:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Είσοδος ΕλεύθερηΟι Μελιρί στην Μπουάτ Απανεμιά
Η φοβερή τριπλέτα, σε έναν ξυπόλυτο μουσικό περίπατο από την folk μουσική του Αμερικανικού Νότου μέχρι τις πολυφωνίες της Κάτω Ιταλίας και της Θράκης και από τα palmas της Ανδαλουσίας μέχρι τις παραλίες του Τσιτσάνη!

Μελιρί:
Ειρήνη Χουλιαρά : φωνή-κιθάρα-φλάουτο
Μελίνα Ατρείδου : φωνή-φλάουτο-γιουκαλίλι
Μάριος Ποδάρας : κιθάρα-βιολί-καχόν

INFO
Κυριακή 27 Μαΐου 10 μ.μ. – 1 π.μ.
Μπουάτ Απανεμιά Θόλου 4, Πλάκα

Ακαδημία Πλάτωνος: Ένας Περίπατος και μια Δημόσια Συζήτηση
Στο πλαίσιο των Αρχαιολογικών Διαλόγων 2018 «Πόλεις / Αστικό τοπίο», περνάμε το απόγευμα της Κυριακής στην Ακαδημία Πλάτωνος, και μέσα από δυο δράσεις επιχειρούμε να βιώσουμε και να κατανοήσουμε την ιστορία, την τοπογραφία, τις κοινωνικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες της περιοχής. Η αστική δράση ξεκινά με Σιωπηλό Περπάτημα στην Ακαδημία Πλάτωνος, από την Ομάδα Συμμετοχικού Σχεδιασμού. H συνάντηση θα γίνει στο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη στις 4 το απόγευμα, με σκοπό να αναδείξει τη σημασία της περιοχής της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Πάρκου, τη σημασία του ποταμού Κηφισού και των βιομηχανικών κτιρίων της περιοχής, καθώς επίσης και να καταδείξει τα παραπάνω μέσα από τη βιωματική σωματική εμπειρία από τους συμμετέχοντες. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για τη σημασία της Ακαδημίας Πλάτωνος ως πολιτιστική κληρονομιά και κοινό αγαθό για την πόλη. Για συμμετοχή στη δράση επικοινώνησε στο info@academygardens.org.
Η δράση ολοκληρώνεται με τη συνεδρία Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ακαδημίας Πλάτωνος όπου θα παρουσιαστεί η ιστορία των ανασκαφών, με έμφαση κυρίως στους λόγους και τις συνθήκες που συνέδραμαν στη διεξαγωγή και την απότομη  διακοπή των ανασκαφικών ερευνών στην περιοχή. Εν συνεχεία, θα αναλυθούν οι λόγοι που οδήγησαν την Αρχαιολογική Υπηρεσία σε συγκεκριμένες ενέργειες σχετικά με τη διαχείριση και προστασία των αρχαίων, από τη δημιουργία του πάρκου έως και το πρόγραμμα κατάχωσης ενός αρχαίου μνημείου.

INFO
Κυριακή 4 μ.μ. – 9 μ.μ. Ακαδημία Πλάτωνος (Αθήνα)

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Title
Artist

Background