"Οι άνθρωποι να συναντιούνται. Να μην απαντιούνται."

Η Τάνια Τσανακλίδου θα είναι στο Σταυρό Του Νότου και τον Μάρτιο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 8 Φεβρουαρίου 2018

Η Τάνια Τσανακλίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου και τον Μάρτιο.

Όλοι ανυπομονούσαν για την επιστροφή της Τάνιας Τσανακλίδου στη σκηνή.
Να τη βλέπουν και να την ακούν να τραγουδά όσα αγάπησαν και είχαν πεθυμήσει να ακούσουν από τη φωνή της. Αυτό φάνηκε από τις πρώτες εμφανίσεις της, καθώς το Club του Σταυρού του Νότου ήταν κατάμεστο και παραμένει έτσι κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Η αγαπημένη Τάνια Τσανακλίδου, δημιουργική και εκρηκτική, θα συνεχίσει λοιπόν και τον Μάρτιο να μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις «προσωπικές μας μνήμες», από εκείνες τις ιστορίες που «πορεύονται ανάμεσα στο νου και την καρδιά μας».
Με την απαραίτητη θεατρικότητα και το σκηνικό της πάθος η Τάνια μας δίνει, για άλλη μια φορά, τη θέση μας στον γαλαξία των αισθήσεων.

 

Αιθέρια και εκρηκτική, δυναμική και τρυφερή παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που κουβαλάνε μνήμες και  ιστορίες βαθιά προσωπικές.Με την απαραίτητη θεατρικότητα και το σκηνικό της πάθος η Τάνια θα μας δώσει, για άλλη μια φορά, τη θέση μας στον γαλαξία των αισθήσεων.
Μαζί της τέσσερις ξεχωριστοί μουσικοί με ιδιαίτερους ρόλους στη μουσική αυτή παράσταση: Blaine L. Reininger – Βιολί, Βαγγέλης Κοντόπουλος – Μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – Κιθάρες,  Αναστάσιος Μισυρλής – Τσέλο.

 

Info
Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37
Δευτέρα και Τρίτη
Είσοδος: 15€ (με ποτό)

 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background