«Η Απόσταση Αναμεσα στον Ουρανό κι Εμάς»

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ: Mια παράσταση ωδή στην ετερότητα και την ατομικότητα παρουσιάζεται την παραμονή της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, στο Θέατρο Σταθμός

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 29 Νοεμβρίου 2018

«Αυτά που αγαπώ»
σε συνεργασία με το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη» 
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17:00, Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ 

Την παραμονή της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου), το θεατρικό τμήμα του «Εργαστηρίου» μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, Μάνο Καρατζογιάννη παρουσιάζουν μια ξεχωριστή παράσταση για/με εκείνους που μέσα από τη διαφορετικότητα τους  τιμούν τη ζωή  απολαμβάνοντας  κάθε δραστηριότητα .
Το Κέντρο κοινωνικής φροντίδας «Εργαστήρι  – Λίλιαν Βουδούρη» παρέχει τις υπηρεσίες του σε 100 νέους και νέες με μέση και ελαφρά νοητική υστέρηση άνω των 17 ετών εδώ και 40 χρόνια.
Ο Βασίλης αγαπάει το φλάουτο. Στη Σούλα αρέσει να κόβει χαρτιά. Η Μυρτώ γράφει ποιήματα. Στον Γιώργο αρέσει ο Μακρόπουλος. Ο Νικόλας ταξίδεψε στην Αμερική. Τον Κώστα τον ηρεμεί η Εκκλησία. Της Ελένης της αρέσει να χορεύει. Ο Χριστόφορος βλέπει κάθε μέρα την ταινία «Ο Φίλος μου Ο Λευτεράκης». Η Βαγγελιώ φτιάχνει κοσμήματα. Ο Αντρέας σαπούνια. Ο Αλέξανδρος αγαπά τα κόμικς. Ο Γιώργος κολυμπάει. Ο Στέφανος είναι ολυμπιονίκης. Όλοι τους βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν δημόσια.  Να μιλήσουν προσωπικά σε εμάς που τους ακούμε.
Σ’ εμάς που οφείλουμε να τους ακούσουμε. Καθέναν χωριστά. Μέσα από τα πράγματα που αγαπούν μας συστήνουν την ξεχωριστή ατομικότητα τους. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μοιράζονται τη χαρά τους μιλώντας για αυτά που αγαπούν. «Τους δίνουν ζωή ξανά».

Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης

ΙΝFO

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17:00
Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55 (Μετρό Μεταξουργείο)
Τηλ.:210 52 30 267
Ελεύθερη είσοδος


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track
Τίτλος
Καλλιτέχνης

Background